No results found.

Футболен турнир за аматьори ще се проведе в Сливен

jajda za jivot

 

Футболен турнир за аматьори ще се състои в Сливен на 9 май от 10:00 часа на игрището в кв. Българка. Той е организиран от доброволци в сдружение „Жажда за живот” по програма Еразъм+ на Европейския съюз със съдействието на община Сливен. Отборите ще се състоят от по 7 души и ще бъдат разпределени в отделни групи. Професионални съдии от ОС към БФС град Сливен пък ще следят за спазване на правилата.

 

Множество отбори проявиха желание за включване, но поради изчерпване на необходимия брой, записването приключи по-рано от обявения срок, съобщиха за Студиолик от „Жажда за живот“ .

Засиленият интерес към проявата идва от това, че рядко се дава възможност на аматьорски отбори от целия град да премерят сили организирано”, заяви Веселин Цветанов от „Жажда за живот”. Той допълни, че проявата е свързана с Европейската седмица на младежта.
Основен организатор на инициативите в България е Центърът за развитие на човешките ресурси, а основни партньори са Министерство на младежта и спорта, бенефицентите по Програмите „Еразъм+“ и Национална програма за младежта 2011-2015, Община Варна – Европейска младежка столица 2017 и Представителството на ЕК в България.

Attachment

jajda za jivot

Оставете коментар