No results found.

Николай Колев започна с победа защитата на титлата си

nikolai kolev

 

Шампионът в клас Стрийт Свободен Николай Колев започна с победа защитата на титлата си. Пилотът на Сливен Драг Тийм бе най- бърз на писта Кондофрей и по този начин се качи на най- високото стъпало на почетната стълбичка.

На финала Колев, който се състезава с Ауди 80 победи Асен Сарафиев с Ауди S2. Третото място остана за Георги Георгиев със Субару. Георгиев се качи на почетната стълбичка без борба, след като другия полуфиналист Иван Митев- Рибата приключи участието си поради повреда в своята Хонда Сивик.

Рибата не успя да грабне победата и в клас Стрийт предно предаване, след като в много оспорвана битка за първото място бе победен от Теодор Айнаджиев също с Хонда Сивик. Тук третото място бе за Андрей Русев с Опел Астра.

В клас Стрийт задно предаване над всички бе Благой Петров- Бижуто със своето Порше. Той не остави шанс на Николай Баев и Димитър Мавренчев, който се наредиха съответно втори и трети.

При дизелите победител стана Красен Кръстев със Seat Ibiza, след като Петьо Николов с Фолксваген Лупо не успя да довърши гонката. Третото място тук остана за Адриян Милков с Фолксваген Голф 2.

Attachment

nikolai kolev

Оставете коментар