No results found.

А Областна група Сливен

 
 

м.

п.

р.

з.

г.р.

т.

1. „Аполон“ – Сливен

19

17

2

0

75-12

53

2.“Самуил“ – Самуилово

19

16

0

3

85-18

48

3. „Кортен 2012″ – Кортен

19

14

2

3

73-20

44

4. „Гранит“ – Сборище 

19

14

1

4

63-28

43

5. „Стандарт“ – Шивачево 

19

10

4

5

53-32

34

6. „Балкан“ – Твърдица

19

10

3

6

51-26

33

7. „Тунджа-2009″ – Мечкарево

19

10

1

8

43-48

31

8.“Балкан“ – Селиминово

19

8

4

7

37-43

28

9.“Спартак“ – Сливен

19

7

2

10

55-45

23

10.“ОФК Котел“ – Котел

19

5

0

14

33-64

15

11.“Боров дол“ – Боров дол

19

4

1

14

30-90

13

12.“Надежди“ – Сливен

19

3

2

14

18-66

11

13.“Паланките“ – Бяла паланка 

19

3

1

15

20-70

10

14.“Рома“-Тополчане

19

0

1

18

11-85

1

Оставете коментар